Blog

latest news

Šibensko područje u samom je hrvatskom vrhu s preko 98 posto pokrivenosti područja vodovodnom i kanalizacijskom mrežom. Slijedeći mandat posvetit ćemo rješavanju ključnog problema šibenskog kraja – javnog gradskog prijevoza.

Područje grada Šibenika sa svojih 525 km2 jedno je od najvećih u Hrvatskoj i obuhvaća niz  naselja. Boraja, Vrpolje, Perković, Danilo, Mravnica, Lepenica, Slivno, Sitno donje, Vrsno, Podine i Donje Polje samo su neka od njih. Posjetili smo ih proteklog tjedna da s našim ljudima  rezimiramo protekli mandat.

Read More

Ispunili smo obećanja, realizirali projekte i postigli vidljive rezultate. I što je najvažnije, u Šibenčanima smo probudili ponos, vjeru u sebe i pobjednički duh. Idemo po treći mandat.

Hrvatska demokratska zajednica službeno je objavila kandidaturu Željka Burića za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima. Danijel Mileta ponovo je kandidiran na mjesto zamjenika. Kandidate su na predstavljanju došli podržati stranački kolege, predsjednik ŽO HDZ-a Šibensko – kninske županije,  Nediljko Dujić  i njegov zamjenik Ivan Malenica.

Read More

Na Poljani započelo prikupljanje potpisa potpore birača. Očekivano, najveći „promet“ zabilježen je na štandu Gorana Pauka i Željka Burića

Odlukom Vlade Republike Hrvatske od 14. travnja 2021. raspisani su izbori za članove predstavničkih tijela jedinica lokalne i regionalne samouprave. Krenulo je prikupljanje potpisa potpore birača. U Šibeniku su postavljeni štandovi na dvije lokacije, na Poljani i u ulici Ante Starčevića (ispred „bivše Kornatke“).

Read More
Promjena veličine fonta
Kontrast